Döşemealtı Toki Ortaokulu

WEB https://d6tokioo.meb.k12.tr
Adres : Çıplaklı Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi Toki Konutları Döşemealtı / ANTALYA
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : ÇEŞİTLİ BRANŞLARDA DEĞİŞİK BAŞARILARIMIZ BULUNMAKTADIR.

Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : DOLMUŞ HATTI DC-15A Şehir içi Minibüs DM84, DM85, DM86 Okulumuzun önünden geçen hat araçlarıdır.
Yerleşim Yeri : ÇIPLAKLI FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ TOKİ KONUTLARI
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİNE 25 KM. İLÇE MERKEZİNE 4 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : YILDIZ ERKEK FUTBOL TAKIMI İL6. ÖĞRENCİLERİMİZDEN OLUŞAN U-12 LİGİ TAKIMIMIZ BULUNMAKTADIR. KIZ VOLEYBOL TAKIMI İLÇE 3.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ALMANYA-POLONYA-TÜRKİYE ORTAKLIĞI İLE 2015 FAİROPE PROJESİ-2016 TRACES PROJESİ YAPILMIŞTIR.